Over ons

Wij ontrafelden het geheim van het vakkundig ontstickeren

Wij dagen u uit om zelf een volledig voertuig volledig te ontstickeren, zonder krassen te maken. Wedden dat u bijzonder veel kostbare tijd verliest en al snel gefrustreerd afhaakt? In plaats van de waarde van het voertuig te verhogen, haalt u deze naar beneden.

Onstickeren van belettering.

Grote ontlettering met 2 personen.

Machinaal ontstickeren.

Door veelvuldige trainingen en het aanhoudend verbeteren van onze eigen geheime technieken en hulpmiddelen, klaren wij bijzonder snel de klus. Zonder risico op krassen!

Vooraleer Carts Ontstickeren op te richten werkte zaakvoerder Steve Elshoght vele jaren in de auto-industrie. Daar zag hij de nood aan het vakkundig verwijderen van belettering en bestickering van fleetauto’s. Wat begon als een hobby, groeide door de veelvuldige research uit tot een passie.

Actief in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

Carts Ontstickeren werkt met een team van getrainde medewerkers die bij u ter plaatse uw voertuigen ontdoen van logo’s, bestickering, belettering,… Nacht- en weekendwerk vormt voor onze gemotiveerde mensen geen enkel probleem. Wij gaan aan de slag in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Interesse? Contacteer ons voor een afspraak.