Formule 2 – Autostickers en lijmresten verwijderen

Formule 2: alle autostickers en lijmresten volledig verwijderd

In deze formule verwijderen we handmatig alle autostickers of belettering én gebruiken we speciaal product om alle lijmresten weg te halen. Mogelijk blijven er nog kleurverschillen in de lak over na het verwijderen van de stickers. Deze zijn het gevolg van de UV-stralen van de zon die de lak achter de stickers lange tijd niet kon bereiken.

In deze formule blijft u achter met een auto, vrachtwagen of bestelwagen die volledig vrij zijn van stickers en lijmresten. Hierdoor kunt u probleemloos het voertuig opnieuw beletteren of verkopen. Wij komen bij u ter plaatse en nemen alle nodige benodigdheden mee om de opdracht uit te voeren.

Voor het gemakkelijk verwijderen van de lijmresten is het belangrijk om het juiste product te gebruiken die de lak ook niet aantast. In plaats van zelf aan de slag te gaan en eindeloos lang proberen de lijmresten te verwijderen, laat u het ontstickeren van uw auto best over aan getrainde specialisten.

Interesse? Contacteer ons.

Wilt u opnieuw een ‘maagdelijk’ voertuig zonder kleurverschillen in de lak? Door het vakkundig polijsten van de lak vlakken wij alle kleurverschillen uit. Kies voor onze formule 3.

Beschikt u over een volledige fleet of meerdere voertuigen die moeten ontstickerd worden? Wij doen gratiseen testauto. Nadien maken wij een all-in prijsofferte op. Contacteer ons.