Formule 1 – Alleen stickers verwijderen

Onze basisformule: alleen autostickers verwijderen

Onze basisformule omvat het volledig verwijderen van alle stickers, belettering, folies, wrapping, logo’s,… op uw auto’s, vrachtwagens of bestelwagens. Wél bestaan er nog risico’s op achtergebleven lijmresten en een kleurverschil in de lak tussen de plaats waar ooit de stickers zaten en het overige gedeelte van het voertuig.

Onze basisformule is zeer prijsgunstig. U moet zelf niet aan de slag met het wegkrabben van de autostickers, belettering of carwrapping. Onze getrainde medewerkers komen ter plaatse en klaren de klus veel sneller én volledig krasvrij met zo min mogelijk lijmresten achter te laten. Alles gebeurt met de hand.

De lijmresten die bij deze basisformule mogelijk nog achterblijven, blijven de jaren nadien het vuil aantrekken. Wij adviseren dan ook een uitgebreidere formule inclusief het verwijderen van de laatste lijmresten. De keuze ligt evenwel bij u.

Interesse? Contacteer ons.

  • Ook de lijmresten verwijderen? Kies voor formule 2. (ideaal voor opnieuw te bestickeren of voor verrkoop)

Beschikt u over een volledige fleet of meerdere voertuigen die moeten ontstickerd worden? Wij doen gratis een testauto. Nadien maken wij een all-in prijsofferte op. Contacteer ons.