Schakel Carts Ontstickeren voor het verwijderen van belettering van uw auto

Schakel Carts Ontstickeren voor het verwijderen van belettering van uw auto
Velen hopen dat ze na wat krabwerk eenvoudig zelf beletteringvan hun auto kunnen verwijderen. In de meeste gevallen leidt dit tot stickers die er nog half aanhangen en uren tijdverlies. Om van de vele krassen maar te zwijgen. Wanneer u de beletteringvan uw auto professioneel laat verwijderen, stijgt deze bij een verkoop gegarandeerd honderden euro’s in waarde. Kies voor Carts Ontstickeren. Wij ontstickeren zowel auto’s, vrachtwagens als bestelwagens.

Wij bieden voor het verwijderen van belettering van uw auto drie mogelijkheden waaruit u kunt kiezen:

  • Formule 1: verwijderen van alleen de belettering

In deze formule halen we uitsluitend de belettering weg. Eventuele lijmresten blijven achter, wat nadien mogelijk stof en ander vuil aantrekt.

  • Formule 2: verwijderen van de belettering én de laatste lijmresten

Naast het verwijderen van de belettering van de auto, halen we ook de resterende lijmresten van de lak af. Mogelijk blijven er nog wel kleurverschillen achter op het voertuig.

  • Formule 3: ook het wegwerken van de kleurverschillen

We brengen uw voertuig terug in zijn vroegere toestand door het polijsten van de lak. Hierdoor verdwijnen alle kleurverschillen.

Wanneer het handmatig verwijderen onmogelijk lukt door de kwaliteit van de lijm of bij fluorescerende stickers, gaan we over op een machinale verwijdering met speciale toestellen.

Hoe kunt u op ons reken?

  • Wij komen naar u toe. Wij werken in heel Vlaanderen, Brussel én Wallonië.
  • Ook weekend- en nachtwerk is mogelijk. Ons team van getrainde en gemotiveerde medewerkers gaat geen enkele uitdaging uit de weg.
  • Wij leveren een krasvrij eindresultaat op. Dankzij onze geheime procedés en technieken  verwijderen wij de beletteringvan uw auto zonder risico op krassen.

Voor wie werken wij?

Wij werken voor verschillende klanten. Onze opdrachten variëren van één of enkele voertuigen tot een groot wagenpark. Onder onze klanten vindt u:

  • Grote ondernemingen, maar ook kleine bedrijven
  • Autohandelaars
  • Leasingmaatschappijen
  • Particulieren

Meer dan 10 voertuigen?

Wanneer u een totaalprijs wenst voor het verwijderen van belettering van meer dan tien auto ’s, dan bieden wij u de optie van één gratis proefauto. Wij ontstickeren deze volledig gratis, waarna wij de tijd kunnen berekenen voor de uitvoering van het volledige wagenpark. Op basis hiervan krijgt u een all-in prijs. In de andere gevallen werken we op basis van een uurtarief, waarbij we per beginnend kwartier tellen.

Interesse? Maak vandaag nog uw afspraak.